Procesudvikling I organisationen​

Få styr på jeres processer fra start til slut med procesudvikling fra GAARSTED

​Vi har specialiseret os i procesudvikling i private og offentlige virksomheder, herunder implementering af strategi, udvikling af organisationens mission, vision, skabe kulturforandringer, det vil sige, få udviklet en kulturvision og et værdigrundlag, som vi tilpasser ned i jeres organisation, så det giver mening for jer og skaber udvikling på alle niveauer i organisationen. Det vil hjælpe jeres virksomhed med at opnå bedre resultater og øge trivsel i hele organisationen.

Formålet med procesudvikling

Formålet med procesudvikling er at få styr på alle organisationens processer fra start til slut, både ​på det strategiske, taktiske og operationelle niveau. Herudover er også det meget vigtigt, at organisationen får styr på de ”bløde” processer, det vil sige kultur, værdier, samarbejde, etc..

Procesudvikling vil for jeres virksomhed, betyde:

At I får optimeret fælles mål, rammer og retning for hele organisationen.

At I får fokus på uhensigtsmæssige processer, arbejdsgange og rutiner, så spild undgås.

At der sættes fokus på, om det I bruger tiden på, skaber værdi for virksomheden og jeres kunder.

At jeres medarbejdere igennem procesudvikling får fokus på egne roller i dagligdagen og dermed kan tage ejerskab for ansvaret, uanset om de er leder eller medarbejder.

At værdiskabende procesudvikling, med fokus på at skabe bedre resultater for hele virksomheden og jeres kunder, kan være med til at understøtte og udvikle en god og konstruktiv kommunikation mellem alle i organisationen, der vil medvirke til øget selvværd og trivsel, samt en positiv effekt på kommunikationen med kunderne.

At værdiskabende og effektiv procesudvikling skaber glade og effektive medarbejdere og ledere, der kommunikerer klare og direkte budskaber til hinanden, til de øvrige kolleger og til kunderne.

At værdiskabende og effektiv procesudvikling skaber bedre resultater og bedre teams.

At sygefraværet, over tid, vil blive nedsat i organisationen på grund af værdiskabende og effektiv procesudvikling, der giver mindre bøvl, mindre spild, færre fejl, større arbejdsglæde og øget trivsel​.

Hvordan arbejder vi med procesudvikling i organisationer?

​Hos GAARSTED lægger vi vægt på, at et forløb med procesudvikling ikke er et ”hyldevareforløb”, der igangsættes. Det betyder, at I ikke bliver præsenteret for en standardmodel, men at forløbet udvikles i samarbejde med jer som kunder.

Et forløb med procesudvikling sammen med GAARSTED kan være for hele virksomheden eller blot for dele af virksomheden. Oftest er dog både ledelse og medarbejdere involveret i et procesudviklingsforløb. ​

Vi sætter fokus på jeres strategi-, kultur-, værdi- og implementeringsprocesser for at opnå ” best practice” inden for procesudvikling. På den måde sikres I, at det er den procesudvikling der virker, der igangsættes. Sammen med jer skræddersyr vi et procesforløb, der er tilpasset lige præcis jeres virksomhed og jeres medarbejdere.

Hvis du er interesseret i at høre mere om procesudvikling i organisationer, så kontakt os på telefon +45 28 70 70 15.

Du er naturligvis også velkomne til at sende os en mail med din forespørgsel på: info@gaarsted.com

Vi hjælper virksomheder og organisationer i hele Danmark.​

Nyheder​

Evalueringer fra V2 Tobacco
Inden påske afsluttede vi i samarbejde med KompetenceSilkeborg et godt kursus/procesforløb med V2 Tobacco. Læs mere om forløbet og se vores evalueringer fra V2 Tobacco her.
» Læs nyheden
​​ARTIKEL: Vejen frem til en succesfuld værdi- og kulturforandringsproces
En ting er at læse lange tekster om, hvad kultur i organisationer er, og hvorfor det er så vigtigt for en organisation at fokusere på, en anden ting er den praktiske del af en kulturforandring. Så hvad gør man rent faktisk i en kulturforandringsproces?
» Læs nyheden
ARTIKEL: Organisationer skal sikre deres fremtid og konkurrenceevne ved at sætte fokus på kulturen
Kultur er efterhånden blevet det helt store buzzword i mange organisationer – men hvorfor er kultur så vigtig at fokusere på, og hvordan skaber vi den ”rigtige” organisationskultur?
» Læs nyheden

​Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular med dine spørgsmål eller din forespørgsel, så vender vi retur hurtigst muligt. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi skaber kulturforandringer i hele organisationen, som understøtter jeres mission, vision, mål og strategier - med succes!

- Vi skaber tid til udvikling!​

CVR: 29919763

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om os, og om hvilke opgaver vi kan løse i samarbejde med din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakt os. ​Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresse:

​Gyldenkronesvej 7

8320 Mårslet

☎ Tel: +45 28 70 70 15

✉ E-mail: info@gaarsted.com