Evalueringer fra V2 Tobacco
Inden påske afsluttede vi i samarbejde med KompetenceSilkeborg et godt kursus/procesforløb med V2 Tobacco. Læs mere om forløbet og se vores evalueringer fra V2 Tobacco her.
» Læs nyheden
​​ARTIKEL: Vejen frem til en succesfuld værdi- og kulturforandringsproces
En ting er at læse lange tekster om, hvad kultur i organisationer er, og hvorfor det er så vigtigt for en organisation at fokusere på, en anden ting er den praktiske del af en kulturforandring. Så hvad gør man rent faktisk i en kulturforandringsproces?
» Læs nyheden
ARTIKEL: Organisationer skal sikre deres fremtid og konkurrenceevne ved at sætte fokus på kulturen
Kultur er efterhånden blevet det helt store buzzword i mange organisationer – men hvorfor er kultur så vigtig at fokusere på, og hvordan skaber vi den ”rigtige” organisationskultur?
» Læs nyheden
ARTIKEL: ​Kulturforandringer i organisationer - vedvarende bestræbelse eller ej?
Hvordan får man sammen skabt en fælles vedvarende kulturforandring på en arbejdsplads, der til en hver tid understøtter og udvikler organisationens mission, visioner, mål og strategier?
» Læs nyheden
GAARSTED er kommet på de sociale medier!
Nu kan du følge GAARSTED på LinkedIn og Facebook.
» Læs nyheden
GAARSTED opfylder alle myndighedskrav
Se GAARSTEDS serviceattest fra ERHVERVSSTYRELSEN.
» Læs nyheden
Nu er den nye hjemmeside i luften
​Vi er glade for at kunne præsentere jer for GAARSTED træning & udvikling ApS helt ny hjemmeside i et nyt brugervenligt design, som er langt mere simpel.
» Læs nyheden
Ny artikel fra folkeskoleområdet – Aarhus Kommune – Søndervangskolen
Læs den nye artikel om strategi, kultur – og værdiproces med GAARSTED indenfor folkeskoleområdet – Aarhus Kommune – Søndervangskolen.
» Læs nyheden
KURSER NYT!!! NYT!!! NYT!!!
Vi tilbyder nu åbne kurser indenfor vores mange kompetenceområder: Strategi og ledelse - Kulturforandring, værdibaseret ledelse og social kapital - Personlig udvikling.
» Læs nyheden
Pressemeddelelse på bogen Kulturforandring i organisationer
Læs pressemeddelelsen på bogen Kulturforandring i organisationer.
» Læs nyheden
Det siger vores kunder om os...
Vi har nu fået flere udtalelser fra vores kunder, som er kommet på hjemmesiden.
» Læs nyheden
Nu er der lagt materiale ud på hjemmesiden fra bogen "Kulturforandring i organisationer"
Til ledere, medarbejdere, konsulenter og undervisere, er der nu blevet lagt skemaer, illustrationer og tests fra bogen "Kulturforandring i organisationer" ud på vores hjemmeside. Hvis DU har spørgsmål til materialet må DU gerne kontakt os.
» Læs nyheden
Ny bog fra GAARSTED
Kulturforandring i organisationer -Værdibaseret ledelse 3.0. Ny ledelsesteori - Organismebaseret ledelse. Ny organisationsmodel - CGO-modellen.
» Læs nyheden
Vi har fået plakater
Vi kan nu tilbyde plakater af vores forskellige procesmodeller og af de konkrete resultater vores kunder udvikler på et procesforløb med GAARSTED.
» Læs nyheden
Ny hjemmeside
Vi har fået ny hjemmeside, med mange flere muligheder.
» Læs nyheden

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til, at kontakte os. Du kan hurtig og nemt udfylde nedenstående formular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi skaber kulturforandringer i hele organisationen, som understøtter jeres mission, vision, mål og strategier - med succes!

- Vi skaber tid til udvikling!​

CVR: 29919763

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om os, og om hvilke opgaver vi kan løse i samarbejde med din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakt os. ​Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresse:

​Gyldenkronesvej 7

8320 Mårslet

☎ Tel: +45 28 70 70 15

✉ E-mail: info@gaarsted.com