​1.1 - Lemniskaten - Et målrettet værktøj til at skabe forandringer og give dig overblik

Er der sammenhæng mellem det vi siger og det vi gør!

Lemniskaten er et værktøj, der kan bruges af enkeltindivider og af grupper. Der er tale om en arbejdsfacon, der fastholder adskillelsen mellem fortid og nutid, tanke og handling, og mellem fakta og årsager. Lemniskaten synliggør, om der er sammenhæng mellem det vi siger og det vi gør. Lemniskaten skaber klarhed på en saglig måde.

Lemniskaten bruges til at styre en proces, hvor opgaver, problemer, udfordringer bliver gennemarbejdet, så I kan tage de bedste beslutninger og handlinger i den konkrete situation.

Lemniskaten er en enkel, målrettet og effektiv metode til at få overblik over situationer, hvor der er forskellige opfattelser af en given situation.

Når I arbejder med Lemniskaten, sættes der fokus på løsninger og handlinger, så I undgår, at det er følelsesprægede tanker og handlinger, der styrer processen, hvilket let kan føre til handlingslammelse, så målene ikke nås.

Dit udbytte

Du vil efter gennemgang af teori og træning i arbejdsmetoden, kunne gå direkte hjem og anvende den i din virksomhed efter kursusdagen, uanset hvilket strategisk niveau du sidder på, og du vil også kunne bruge den i dit privatliv.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at kunne løse opståede problemstillinger, på en saglig, enkel og effektiv måde.

Formål

At give kursisten et arbejdsredsskab, der kan skabe klarhed og løsninger på arbejdspladsen, der understøtter virksomhedens mål.

Indhold

Du vil blive introduceret til Proces-/strategi-/udviklings- og implementeringsværktøjet – Lemniskaten, og du vil blive trænet i at bruge den i praksis. Kurset vil veksle mellem teori og praktiske øvelser.

Følgende elementer vil indgå på kurset:

  • Lemniskaten trin for trin.
  • Det gode spørgsmål.
  • Iagttagelser.
  • Forståelse af årsagssammenhænge.
  • Målsætning.
  • Konkrete handlinger.
  • Der veksles mellem oplæg og workshops.

Instruktør/Underviser

Susanne Hasenkam er uddannet jurist og konfliktmægler. Susanne Hasenkam har mere end 22 års ledelseserfaring fra offentlige virksomheder, og har stået i spidsen for store organisationsændringer og effektiviseringer gennem årene. Susanne Hasenkam har stor erfaring med konflikthåndtering og personlig rådgivning og vejledning. Susanne Hasenkam arbejder med konflikthåndtering og praktisk implementering af kultur, værdier og strategier i organisationer.​

Praktiske oplysninger

Kursussted:

Pindstrup Centret

Johs. F. la Cours allé, Pindstrup

8550 Ryomgaard

Kurset udbydes følgende dato (1 dag):

Kontakt GAARSTED for nærmere information om opstart.

Status:

Åben for tilmeldinger.

Tilmelding:

Klik her for at tilmelde

Priser:

DKK. 2.395,- pr. deltager (eksternat).

Prisen er ekskl. moms, men inkl.

kursusmaterialer og forplejning.

Bogen ”Kulturforandring i organisationer – værdibaseret ledelse 3.0”, som beskriver samtlige emner i kurset, kan bestilles på kurset. Pris: DKK. 399,- inkl. moms.

Deltagerantal:

Min. 12 pers.

Max. 25 pers.

Afmelding:

Eventuel afmelding skal ske skriftligt og senest en måned før kursusstart.

Afmelding herefter medfører fuld betaling.

Virksomhedstilpasset kursus:

Kurset kan bestilles som lukket virksomhedshold. Så kan vi udvikle/ tilrettelægge kurset præcist til Jeres specifikke behov. Ønsker du at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte GAARSTED træning & udvikling ApS.​​

Instruktør/underviser:​

Susanne Hasenkam

Virksomhedsudvikler, Cand. Jur. og Konfliktløser

GAARSTED træning & udvikling ApS

Yderligere info:

GAARSTED træning & udvikling ApS

E-mail: info@gaarsted.com

Tlf.: +45 87 44 14 14​

Nyheder​

Evalueringer fra V2 Tobacco
Inden påske afsluttede vi i samarbejde med KompetenceSilkeborg et godt kursus/procesforløb med V2 Tobacco. Læs mere om forløbet og se vores evalueringer fra V2 Tobacco her.
» Læs nyheden
​​ARTIKEL: Vejen frem til en succesfuld værdi- og kulturforandringsproces
En ting er at læse lange tekster om, hvad kultur i organisationer er, og hvorfor det er så vigtigt for en organisation at fokusere på, en anden ting er den praktiske del af en kulturforandring. Så hvad gør man rent faktisk i en kulturforandringsproces?
» Læs nyheden
ARTIKEL: Organisationer skal sikre deres fremtid og konkurrenceevne ved at sætte fokus på kulturen
Kultur er efterhånden blevet det helt store buzzword i mange organisationer – men hvorfor er kultur så vigtig at fokusere på, og hvordan skaber vi den ”rigtige” organisationskultur?
» Læs nyheden

​Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular med dine spørgsmål eller din forespørgsel, så vender vi retur hurtigst muligt. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi skaber kulturforandringer i hele organisationen, som understøtter jeres mission, vision, mål og strategier - med succes!

- Vi skaber tid til udvikling!​

CVR: 29919763

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om os, og om hvilke opgaver vi kan løse i samarbejde med din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakt os. ​Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresse:

​Gyldenkronesvej 7

8320 Mårslet

☎ Tel: +45 28 70 70 15

✉ E-mail: info@gaarsted.com