​RISMArisk
​- Best-practice risikostyring

RISMArisk samler al kommunikation om virksomhedens risici. Løsningen dækker over hele risikocyklussen og sikrer dermed et optimalt operationelt workflow med fokus på mitigeringsplaner.

RISMArisk bruges til håndtering af virksomheders risici, i det univers de nu navigerer i. Dvs. opstilling af de risici, som virksomheden må vurderer, at eksisterer på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau. Disse risici har ligeledes tilknyttet konkrete aktiviteter og handlinger, som skal være med til at sikre, at den pågældende risiko ikke indtræffer.

 • Hvad hvis vi bliver ramt af en social-media shitstorm?
 • Hvordan reagerer vi på konkurrencen?
 • Vil lagerbygningen være færdig til tiden?
 • Er vi i kontrol over alle farer og sikkerhedsspørgsmål?

​Alle moderne organisationer står konstant over for en lang række usikkerheder - mange med potentiale til at forårsage økonomiske tab, skabe gæld eller beskadige ejendomme og brand. Alligevel er de eneste værktøjer på markedet både dyre og komplicerede, og kun få af de største virksomheder har dedikeret software til at hjælpe med disse vigtige strategiske overvejelser. I dag håndterer de fleste organisationer risici ved at indsamle data i nogle programmer, hvorefter de præsenteres i andre, og håndtering af mitigeringsplaner er i et tredje stykke software. Denne praksis er ikke gennemsigtig, og har ringe eller ingen klar sammenhæng mellem risikodata og initiativer taget for at forhindre dem.

Vi har skabt RISMArisk

For at give din organisation værktøjet til at styre enhver risiko effektivt. Du indsamler risikodata og scorer deres sandsynlighed og konsekvenser. Du får en korrekt grafisk præsentation, og du styrer mitigeringsplaner - alle inden for den intuitive brugerflade der er fælles for RISMAbusiness.

Du kan nemt generere en visuel præsentation og detaljerede rapporter med alle relevante informationer. Dette skaber en høj grad af gennemsigtighed og sikrer en effektiv tilgang til håndtering af risici og mitigeringsplaner, der danner et solidt fundament for korrekte beslutninger. For at gøre det endnu enklere, kan det fuldt ud integreres med både RISMAexecution og RISMAcontrols.

Effektiv og gennemsigtig

Når RISMArisk er kædet sammen med RISMAcontrols og RISMAexecution, er det let at overvåge om rutiner og kontroller, som forhindre risici bliver observeret; for at se hvem der er ansvarlig, og for at kontakte relevante ledere eller afdelinger. På denne måde behøver du ikke bare overvåge risici – du forhindrer aktivt risikoscenarier.​

RISMAexecution

 • Eksekver på initiativer og handlingsplaner
 • Få et bredt overblik
 • Operationelle initiativer og strukturerede opgaver
 • Klart ejerskab og ansvarsfordeling
 • Nem fremdriftsstatus og rapportering​

RISMAcontrols

 • Få et overblik over alle periodisk tilbagevendende opgaver
 • Automatiser den interne kontrolplan i hele virksomheden
 • Eksekveringsfrekvens og nøglekontroller
 • Hurtigt statusoverblik over alle slags periodisk tilbagevendende opgaver og nem rapportering

RISMA academy​

Det er vigtigt for en virksomhed, at have gennemtænkt, hvordan et nyt softwaresystem implementeres og udrulles i organisationen.

RISMA Academy er med til at sikre en effektiv implementering og opstart af RISMAbusiness i din virksomhed.​

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan RISMAbusiness og RISMA Academy kan hjælpe netop din forretning, så kontakt Iver Gaarsted på telefon +45 87 44 14 14 eller ved at sende os en e-mail på info@gaarsted.com.

Vi hjælper virksomheder og organisationer i hele Danmark.​​

Om os

Vi skaber kulturforandringer i hele organisationen, som understøtter jeres mission, vision, mål og strategier - med succes!

- Vi skaber tid til udvikling!​

CVR: 29919763

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om os, og om hvilke opgaver vi kan løse i samarbejde med din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakt os. ​Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresse:

​Gyldenkronesvej 7

8320 Mårslet

☎ Tel: +45 28 70 70 15

✉ E-mail: info@gaarsted.com