​​RISMAcontrols
​- sikrer alle kontroller

​RISMA har sammen med Ernst og Young udviklet en løsning, som håndterer og dokumenterer virksomhedens interne kontroller.​

Målet er, at virksomheder kan styrke arbejdet med de interne kontroller og dermed forhindre unødvendige tab og manglende overholdelse af lovgivningen.​ Det kunne fx være svindel, salg til dårlige betalere, opfølgning på månedsafslutning, ”Closing the books” 

og andre procedurer, som skal styres og dokumenteres.​ Et værktøj der kan være med til at sikre, et godt internt kontrolmiljø, hvor 

risici og fejl bliver minimeret.

RISMAcontrols samler al dokumentation for og kommunikation om virksomhedens interne kontroller. Løsningen sikrer dermed et stabilt og systematisk kontrolmiljø.

 • Er alle budgetter færdige?
 • ​Er halvårsregnskabet blevet præsenteret?
 • ​Er produktionslinjens kvalitetskontroller blevet opfyldt?
 • ​Har du en komplet oversigt over alle kommende kontroller, der skal udføres?

Et stort antal gentagne opgaver skal være afsluttet i en organisation for at sikre overholdelse af lovgivningen og virksomhedens politikker. Medarbejdernes MUS samtaler skal dokumenteres. Regelmæssige leverancer skal tjekkes. Ligegyldigt hvilken organisation 

du er i, vil nogle af disse scenarier være relevante for dig.

Indbygget best-practice

RISMAcontrols giver et optimeret kontrolmiljø. RISMAcontrols blev udviklet i tæt samarbejde med EY, en af de førende på markedet inden for globale finansielle tjenester, som et redskab til økonomisk styring og er designet til at opfylde de mest krævende best-practice standarder. Systemet er udviklet til at være fleksibelt, og kan håndtere enhver art af gentagne opgaver og interne kontroller. Brugerne har nem adgang til deres egne opgaver og kontroller i en intuitiv brugerflade der er fælles for hele RISMAbusiness. RISMAcontrols giver dig og din organisation øjeblikkelig adgang til kommende kontroller. Du kan følge historikken, og det er nemt at se status på de enkelte kontroller med et let trafik-lys system. Du kan endda følge op med personlige e-mails til de ansvarlige parter direkte fra systemet.

Nem rapportering

RISMAcontrols letter gennemsigtigheden ved den nemme rapportgenerering og viser grafer for at dokumentere og visualisere en bred vifte af parametre og ændringer ved eksempelvis udarbejdelsen af årsregnskaber, årlig afslutning eller dokumentation af effektiv kvalitetssikring.

RISMAexecution

 • Eksekver på initiativer og handlingsplaner
 • Få et bredt overblik
 • Operationelle initiativer og strukturerede opgaver
 • Klart ejerskab og ansvarsfordeling
 • Nem fremdriftsstatus og rapportering​

RISMArisk

 • Identificér, overvåg og håndter risici ens igennem organisationen
 • Klassificér risici i op til tre impacttyper
 • Risikomatrix for overblik og rapportering
 • Tydelig ansvarsfordeling, eskalering og mitigeringsplaner​

RISMA academy​

Det er vigtigt for en virksomhed, at have gennemtænkt, hvordan et nyt softwaresystem implementeres og udrulles i organisationen.

RISMA Academy er med til at sikre en effektiv implementering og opstart af RISMAbusiness i din virksomhed.​

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan RISMAbusiness og RISMA Academy kan hjælpe netop din forretning, så kontakt Iver Gaarsted på telefon +45 87 44 14 14 eller ved at sende os en e-mail på info@gaarsted.com.

Vi hjælper virksomheder og organisationer i hele Danmark.​​

Om os

Vi skaber kulturforandringer i hele organisationen, som understøtter jeres mission, vision, mål og strategier - med succes!

- Vi skaber tid til udvikling!​

CVR: 29919763

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om os, og om hvilke opgaver vi kan løse i samarbejde med din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakt os. ​Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresse:

​Gyldenkronesvej 7

8320 Mårslet

☎ Tel: +45 28 70 70 15

✉ E-mail: info@gaarsted.com