RISMAbusiness
​​Strategi-, projekt-, controller- og risikostyringssoftware

GAARSTED arbejder med softwareløsninger til optimering af organisatoriske og strategiske projekter og processer.

Iver Gaarsted er partner og Academy director for softwarefirmaet Risma Systems A/S, som udvikler strategi-, projekt-, controller- og risikostyringssoftware.

RISMAbusiness er en It-løsning til optimering, strukturering og eksekvering af strategiske og organisatoriske projekter, processer, controller, risiko, initiativer, opgaver og målsætninger, så Jeres strategi og mål bliver til virkelighed.

RISMAbusiness er en It-løsning, der skaber gennemsigtighed og sætter fokus på effektiv eksekvering. Med vores 3 applikationer, RISMAexecution, RISMAcontrols og RISMArisk, smidiggør og understøtter vi både lederes og medarbejderes centrale processer. Kommunikationen med små gule sedler og bunker af excelark bliver afløst af et overskueligt og brugervenligt digitalt værktøj, der giver et bedre koordineret workflow og mere tid til eksekvering.

Vi hjælper virksomheder med at eksekvere på strategier, projekter aktiviteter mv., på tværs af praktisk taget alle brancher.

Fx 30 – 60 % af alle strategier når aldrig i mål, hvilket kan skyldes uenighed om målene, manglende forståelse og dårlig kommunikation, dette kan vi nemt og intuitivt håndterer i vores løsning.

RISMAbusiness er udviklet i tæt samarbejde med virksomhedsledere og kunder. Løsningen består af tre applikationer, der kan implementeres særskilt og gradvist, hvis behovet opstår.

​​

Styrken af integration

Ingen kæde er stærkere end det svageste led. Det er årsagen til, at RISMAbusiness integrerer alle systemer, der er nødvendige for at styre projekter og initiativer i virksomhederne, herunder interne kontroller og risikostyring - alle inden for samme enkle brugerflade. Et ægte multi-værktøj til vidensdeling.

Når et projekt er iværksat for at imødekomme en potentiel risiko, vil risikoen og projektet være forbundne, og hvis en relevant tilbagevendende kontrol oprettes, kan denne tilknyttes. Alle informationer og handlingsplaner kan opdateres af brugere, projektejere og er tilgængelig for alle relevante medarbejdere.​

Dette er RISMAbusiness:​

RISMAexecution

 • Eksekver på initiativer og handlingsplaner
 • Få et bredt overblik
 • Operationelle initiativer og strukturerede opgaver
 • Klart ejerskab og ansvarsfordeling
 • Nem fremdriftsstatus og rapportering​

RISMAcontrols

 • Få et overblik over alle periodisk tilbagevendende opgaver
 • Automatiser den interne kontrolplan i hele virksomheden
 • Eksekveringsfrekvens og nøglekontroller
 • Hurtigt statusoverblik over alle slags periodisk tilbagevendende opgaver og nem rapportering

RISMArisk

 • Identificér, overvåg og håndter risici ens igennem organisationen
 • Klassificér risici i op til tre impacttyper
 • Risikomatrix for overblik og rapportering
 • Tydelig ansvarsfordeling, eskalering og mitigeringsplaner​

RISMA Academy
- mere end software!


Det er vigtigt for en virksomhed, at have gennemtænkt, hvordan et nyt softwaresystem implementeres og udrulles i organisationen.

RISMA Academy er med til at sikre en effektiv implementering og opstart af RISMAbusiness i din virksomhed.

Vi sætter fokus på, hvordan du kan opbygge en struktur i systemet, der understøtter din organisation/virksomhed.

RISMA Academy uddanner og certificere vores kunder i RISMAbusiness forskellige funktioner og muligheder, så kunderne efterfølgende kan anvende systemet i praksis.​
​​

Læs mere om RISMA Academy her:

Brochure​

Download RISMAbusiness aktuelle brochure her:

Information om RISMA Systems A/S

​Du kan gå ind på RISMAs hjemmeside, hvor du kan finde yderligere oplysninger om RISMA Systems A/S.
Web: www.rismasystems.com

​​Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan RISMAbusiness og RISMA Academy kan hjælpe netop din forretning, så kontakt Iver Gaarsted på telefon +45 87 44 14 14 eller ved at sende os en e-mail på info@gaarsted.com.

Vi hjælper virksomheder og organisationer i hele Danmark.​​

Om os

Vi skaber kulturforandringer i hele organisationen, som understøtter jeres mission, vision, mål og strategier - med succes!

- Vi skaber tid til udvikling!​

CVR: 29919763

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om os, og om hvilke opgaver vi kan løse i samarbejde med din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakt os. ​Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresse:

​Gyldenkronesvej 7

8320 Mårslet

☎ Tel: +45 28 70 70 15

✉ E-mail: info@gaarsted.com