​Indlæg

Hos GAARSTED er DIN mening og erfaring vigtig for os. Derfor vil vi inddrage Jer kunder/brugere til at komme med indlæg, skrive artikler og deltage i debatter, således at I er med til at give input, samt komme med ideer og gode råd til andre.

I kan være med til at sætte dagsordenen for forskellige organisationsudviklingsområder, som I gerne vil delagtiggøre andre i.

Det kan være indenfor organisationsområder som fx:

Strategi - Ledelse - Medarbejderudvikling - Teamudvikling - Organisationsudvikling - Kulturforandringer - Værdiudvikling - Procesudvikling - etc..... Men andre organisatoriske emner er også meget velkomne.​​

Vi giver Jer mulighed for, at skrive artikler og indlæg, starte debatter og komme med ideer her på hjemmesiden.

Redaktionen ser frem til at læse dit bidrag​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder​

Evalueringer fra V2 Tobacco
Inden påske afsluttede vi i samarbejde med KompetenceSilkeborg et godt kursus/procesforløb med V2 Tobacco. Læs mere om forløbet og se vores evalueringer fra V2 Tobacco her.
» Læs nyheden
​​ARTIKEL: Vejen frem til en succesfuld værdi- og kulturforandringsproces
En ting er at læse lange tekster om, hvad kultur i organisationer er, og hvorfor det er så vigtigt for en organisation at fokusere på, en anden ting er den praktiske del af en kulturforandring. Så hvad gør man rent faktisk i en kulturforandringsproces?
» Læs nyheden
ARTIKEL: Organisationer skal sikre deres fremtid og konkurrenceevne ved at sætte fokus på kulturen
Kultur er efterhånden blevet det helt store buzzword i mange organisationer – men hvorfor er kultur så vigtig at fokusere på, og hvordan skaber vi den ”rigtige” organisationskultur?
» Læs nyheden

​Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular med dine spørgsmål eller din forespørgsel, så vender vi retur hurtigst muligt. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi skaber kulturforandringer i hele organisationen, som understøtter jeres mission, vision, mål og strategier - med succes!

- Vi skaber tid til udvikling!​

CVR: 29919763

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om os, og om hvilke opgaver vi kan løse i samarbejde med din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakt os. ​Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresse:

​Gyldenkronesvej 7

8320 Mårslet

☎ Tel: +45 28 70 70 15

✉ E-mail: info@gaarsted.com