Vores processer​

Måden vi arbejder på hos GAARSTED​

Hos GAARSTED er alle kurser og procesforløb altid skabt med udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.

Vi vil altid sørge for, at vores kursus- og procesforløb er tilpasset den enkelte virksomhed/organisation.

Vores løsningsforslag er derfor altid tilpasset den enkelte kunde og er aldrig et standardforløb.

De relevante opgaver, som er relateret til virksomhedens hverdag, stilles inden start på et kursus-/procesforløb, så virksomheden kan indstille sig på de fremtidige forandringsprocesser.​

Vi arbejder ud fra følgende proces:

Sammen med jer finder vi ud af, hvilke resultater I ønsker at opnå, i forbindelse med et kursus- og procesforløb hos GAARSTED.​

Vi laver 100 % skræddersyede kursus- og procesforløb - Derfor er det for os er en forudsætning, at vi forstår jeres virksomheds udfordringer, både internt og eksternt.

Når vi kender jeres virksomhed, udarbejder vi relevant materiale. Vi stiller virksomhedsrelevante opgaver, som jeres virksomhed skal arbejde med inden første kursus- og procesdag. Herved vil deltagerne inden kursus- og procesdagen starte med mentalt at indstille sig på forløbet. Samtidig bliver kursus- og procesdagene langt mere effektive.​

Den første kursus- og procesdag afholdes med udgangspunkt i de stillede opgaver.

Nye virksomhedsrelaterede opgaver stilles inden næste kursus- og procesdag, som der skal arbejdes videre med i organisationen. Målet er, at organisationen arbejder med konkret indsatsområder/udfordringer, der skal sættes handling på og implementeres i praksis, så de ønskede mål og strategier opnås.

Under hele forløbet har vi løbende opfølgning gennem sparring og coaching af både ledelsen og medarbejderne, der deltager i forløbet. Dette gøres for at sikre, at vi sammen med jeres virksomhed når de aftalte mål.

Næste kursus- og procesdag afholdes med udgangspunkt i de virksomhedsrelevante opgaver, der er blevet stillet undervejs i hele forløbet.

Gennem hele forløbet følger vi op på både de opstillede mål, delmål og konkrete handlingsplaner, som jeres virksomhed har sat igangsat.​

Nyheder​

Evalueringer fra V2 Tobacco
Inden påske afsluttede vi i samarbejde med KompetenceSilkeborg et godt kursus/procesforløb med V2 Tobacco. Læs mere om forløbet og se vores evalueringer fra V2 Tobacco her.
» Læs nyheden
​​ARTIKEL: Vejen frem til en succesfuld værdi- og kulturforandringsproces
En ting er at læse lange tekster om, hvad kultur i organisationer er, og hvorfor det er så vigtigt for en organisation at fokusere på, en anden ting er den praktiske del af en kulturforandring. Så hvad gør man rent faktisk i en kulturforandringsproces?
» Læs nyheden
ARTIKEL: Organisationer skal sikre deres fremtid og konkurrenceevne ved at sætte fokus på kulturen
Kultur er efterhånden blevet det helt store buzzword i mange organisationer – men hvorfor er kultur så vigtig at fokusere på, og hvordan skaber vi den ”rigtige” organisationskultur?
» Læs nyheden

​Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular med dine spørgsmål eller din forespørgsel, så vender vi retur hurtigst muligt. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi skaber kulturforandringer i hele organisationen, som understøtter jeres mission, vision, mål og strategier - med succes!

- Vi skaber tid til udvikling!​

CVR: 29919763

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om os, og om hvilke opgaver vi kan løse i samarbejde med din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakt os. ​Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresse:

​Gyldenkronesvej 7

8320 Mårslet

☎ Tel: +45 28 70 70 15

✉ E-mail: info@gaarsted.com