​hvem er gaarsted​

GAARSTED træning & udvikling er et udviklingshus, der arbejder med strategi-, medarbejder-, organisations- og ledelsesudvikling, samt trivsel og kulturforandringer i private og offentlige organisationer på alle niveauer.

Virksomheden blev grundlagt i 2005 som enkeltmandsfirma af Iver Gaarsted, og i 2006 etablerede han GAARSTED træning & udvikling ApS. GAARSTED består i dag af fem engagerede medarbejdere med meget forskellige baggrunde og uddannelser, se medarbejdere.

Iver Gaarsted er ingeniør (B.Sc.E.E.), HD-O, og har mere end 25 års praktisk ledelseserfaring fra såvel private som offentlige virksomheder, over halvdelen af tiden som konsulent inden for strategi-, medarbejder-, organisations og ledelsesudvikling. GAARSTED træning & udvikling ApS, arbejder således med praktisk implementering af kultur, værdier og strategier i private som offentlige virksomheder. Iver Gaarsted har desuden undervist i bl.a. værdibaseret ledelse ved Aarhus School of Business, Aarhus University. 

Iver Gaarsted har udgivet to bøger: Kulturforandring i organisationer - Værdibaseret ledelse 3.0 (2013) og Værdibaseret ledelse med succes (2010).

Vi skaber bedre arbejdspladser
​- et bedre hold!

  • ​Vi har et stort netværk og en bred kundeflade, som gør os i stand til at varetage mange forskellige opgaver og løsninger.
  • GAARSTED er et udviklingshus, hvis overordnede mål er, at skabe vedvarende kulturforandringer i organisationen, som understøtter jeres mission, visioner, mål og strategier.
  • GAARSTED vil bidrage til nytænkning, optimering af ressourcerne (øget effektivitet ➝ bedre bundlinen) og skabe tilfredse medarbejdere i organisationen (trivsel).
  • Vores mål er, at vi involverer os, vi skaber fokus, vi sætter handling bag ordene, og vi følger op indtil de ønskede mål og resultater er nået i samarbejde med jeres organisation.
  • Vi træner ledere og medarbejdere til ”selv at kunne” efter vi har været der, og vi ønsker at blive opfattet som en sparringspartner, som organisationen løbende kan sparre med.
  • Vi laver handlingsorienteret organisationsudvikling på alle niveauer, og vi taler det sprog, man bruger i jeres organisation.

​​

Nyheder​

Evalueringer fra V2 Tobacco
Inden påske afsluttede vi i samarbejde med KompetenceSilkeborg et godt kursus/procesforløb med V2 Tobacco. Læs mere om forløbet og se vores evalueringer fra V2 Tobacco her.
» Læs nyheden
​​ARTIKEL: Vejen frem til en succesfuld værdi- og kulturforandringsproces
En ting er at læse lange tekster om, hvad kultur i organisationer er, og hvorfor det er så vigtigt for en organisation at fokusere på, en anden ting er den praktiske del af en kulturforandring. Så hvad gør man rent faktisk i en kulturforandringsproces?
» Læs nyheden
ARTIKEL: Organisationer skal sikre deres fremtid og konkurrenceevne ved at sætte fokus på kulturen
Kultur er efterhånden blevet det helt store buzzword i mange organisationer – men hvorfor er kultur så vigtig at fokusere på, og hvordan skaber vi den ”rigtige” organisationskultur?
» Læs nyheden

​Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular med dine spørgsmål eller din forespørgsel, så vender vi retur hurtigst muligt. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi skaber kulturforandringer i hele organisationen, som understøtter jeres mission, vision, mål og strategier - med succes!

- Vi skaber tid til udvikling!​

CVR: 29919763

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information om os, og om hvilke opgaver vi kan løse i samarbejde med din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakt os. ​Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresse:

​Gyldenkronesvej 7

8320 Mårslet

☎ Tel: +45 28 70 70 15

✉ E-mail: info@gaarsted.com